Gjithë videot

Para dhe pasuri

Efektet e reformës, bashkitë e reja, probleme me financat

Ekopolitikë

Taksat e bashkive, sa paguajmë e sa shërbehemi

Përballje

Emision nga Mateo Spaho në SCAN TV


Përtëfol

Zëri i ekspertit: Diskutim mbi raportin publikuar nga Financat Vendore

Para e pasuri

Territorialja në rrezik bashkitë e varura nga ndërtimi, miliarda personelit

Përtëfol

Zëri i ekspertit: Diskutim mbi raportin publikuar nga Financat Vendore


Pasditja ime

Taksa e pronës, çfarë duhet të dijmë

FInancat vendore

Si të njihemi me performancën financiare të 61 bashkive në vend?

Financatvendore.al

Databaza e vetme e financave lokale në vend!


Çfarë janë PPP

Prezantim me konceptin e PPP-ve: Çfarë janë PPP-të?

Një analizë mbi numrin e të punësuarve dhe shpenzimet e personelit në 61 bashki

Mbledhja dhe përdorimi i fondeve nga 61 bashkitë!

Raporti i Financave Vendore 9M2019


Raporti i Financave Vendore 9M2019

Financat Vendore 9M2019

Rubrikë

Raporti i Financave Vendore 9M2019


Mbi Financat Vendore

Të gjitha të drejtat e rezervuara © 2018 Co-PLAN, Instituti për Zhvillimin e Habitatit

Më shumë informacion »

Publikimet më të fundit
Si të na kontaktoni

Autostrada Tiranë — Durrës, km 7
Tiranë, Shqipëri

Tel. (+355) 424 07423-4
Fax. (+355) 424 07425
Mob. (+355) 697 082668

mh
jQuery(document).on('ready', function () { // initialization of popups $.HSCore.components.HSPopup.init('.js-fancybox'); // initialization of carousel $.HSCore.components.HSCarousel.init('.js-carousel'); });